30 Nisan 2012 Pazartesi

İroko Konakları 600 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışta !


Türkiye'nin en büyük  emlak haber sitesi Emlak Kulisi ' nin haberine göre ; 
Zekeriyaköy’de yapımı tamamlanan ve satışına başlanan İroko Konakları,12 adet özel konaktan oluşuyor.
Penta İnşaat’ın Temmuz 2011’de temelini attığı ve 2 bin 920 metrekare alanda hayat bulan İroko Konakları’nın fiyatı 600 bin dolar ile 800 bin dolar arasında değişiyor.
A ve B bloklarda, bahçe ve çatı katı olmak üzere 12 adet butik konaktan meydan gelen İroko Konakları, B&B Mimarlık tarafından projelendirildi.
Projedeki A Bloklar;  274 metrekare 5+1, B bloklar; 224 metrekare ve 3+1 olarak tasarlandı. İroko Konakları, Haziran 2012’de teslim edilecek.
İroko Konakları’nın dış kaplamasında kullanılan ve projeye adını veren “İroko” ahşap dış cephe kaplaması; doğal kokusu, estetik ve dayanıklı olmasıyla öne çıkıyor.
Zekeriyaköy’ün sahip olduğu özel konumun yanı sıra sosyal yaşamın tüm ihtiyaçlarını bir arada sunan İroko Konakları; Zekeriyaköy Çarşı, Amerikan Hastanesi Polikliniği ve  British Shool’un çok yakınında bulunuyor.
Maslak’a 10 dakika, Levent’e 20 dakika  ve Karadeniz kıyılarına 5 dakika sürüş mesafesinde yer alan  İroko Konakları dört mevsimin her yönüyle yaşanacağı bir hayatın kapılarını aralıyor.
2 bin 17 metrekare yeşil alanı bulunan Iroko Konakları projesinde 66.60 metrekarelik havuz yer alıyor. Projede biri çatı katı olmak üzere üç katlı altı blok yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder