6 Mart 2013 Çarşamba

Avcılar Park ne zaman teslim?

Atatürk Havalimanı’na 9 kilometre ve otoyola 1 kilometrelik mesafede inşa edilen 275 konuta yer verilen Avcılar Park ne zaman teslim?
Avcılar Park projesi, İstanbul Avcılar’da Reşitpaşa Caddesi No: 138 adresinde inşa ediliyor. Gül Proje ve Toya Yapı imzası ile yükselen Avcılar Park ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde bulunuyor.
10 blok halinde tasarlanan Avcılar Park projesinde bloklar 4′er kat ile yükseliyor. Proje kapsamında daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks, 5 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı. Konut büyüklükleri ise 125 metrekare ile 273 metrekare arasında değişiyor.
Toplam 275 konut kapasitesine sahip projede mağazalara ve süpermarkete de yer veriliyor. Proje kapsamında normal daireler 400 bin TL’den başlangıç gösterirken, dubleks daireler ise 540 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Avcılar Park ne zaman teslim?
Avcılar Park ne zaman teslim sorusunun cevabı Nisan ayının sonu olarak belirlendi.
Oyun alanları, fitness salonu, hamam, yürüyüş parkuru, yüzme havuzu, otopark ve güvenlik hizmetlerinin sağlandığı Avcılar Park projesinden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 30 peşinat ile banka kredisi kullanabiliyor.
Proje, Deniz otobüsü iskelesine 1,5 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 9 kilometre ve otoyola 1 kilometrelik mesafede inşa ediliyor.
0212 590 69 69
www.avcilarpark.com
Işıl Seren KESKİN/Konuttimes.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder