11 Eylül 2012 Salı

Houses Suites Viaport'ta kampanya!


İçinde Türkiye’nin en çok ziyaretçi çeken alışveriş merkezi VIA PORT ve beş yıldızlı uluslar arası otel zinciri Crowne Plaza Istanbul Asia’nın da bulunduğu VIA PORT Istanbul Asia’nın bir halkası olan lüks konut projesi VIA PORT Houses&Suites’den yaza veda kampanyası… Kampanya kapsamında VIA PORT Houses&Suites’den sadece yüzde 1 peşinatla ev sahibi olmak mümkün. Daire alırken ödenmesi gereken yüzde 25’lik peşinatın ilk etapta sadece yüzde 1’i ödeniyor, geri kalan yüzde 24’lük bedel ise aynı zamanda dairenin de teslim tarihi olan Eylül 2013’te veriliyor. Kalan tutar ise projeye özel anlaşmalı banka kredisi ile ödeniyor.


Teslim tarihi Eylül 2013


İnşaatı hızlı bir şekilde ilerleyen VIA PORT Houses & Suites’de dairelerin teslim tarihi 3 ay öne alındı. Lansman döneminde daire teslimatı Aralık 2013 olarak duyurulan projede tarih öne çekildi, yeni teslim tarihi Eylül 2013 olarak belirlendi.  

Yüzde 80’i yeşil alan…


Bir VIADMC projesi olan VIA PORT Houses & Suites, 26 bin metrekarelik arazi üzerinde konumlanıyor. Özel kat planlarıyla tasarlanmış olan proje 10 katlı 4 bloktan ve 3 katlı özel houses ünitelerinden meydana geliyor. Toplam 617 dairenin bulunduğu proje, şehrin içinde doğayla buluşturan mimarisiyle öne çıkıyor. Büyük yapay göletlerin ve süs havuzlarının görsel zenginlik kattığı VIA PORT Houses & Suites’te ağaçlarla kaplı yürüyüş yollarında kuş seslerini dinleyerek keyiflenmek, parklarda kitap okumak ya da açık spor komplekslerinde form tutmak mümkün. LEED Sertifikası’nı almaya aday bir proje olan VIA PORT Houses & Suites’in yüzde 80’i yeşil alan olarak planlandı. 


Projenin diğer sosyal olanakları ve hizmetleri arasında dinlenme alanları, parklar, fitness center, açık ve kapalı yüzme havuzu, spa merkezi, alakart restoranlar, teknik destek hizmet, terzi ve lostra, kuru temizleme hizmeti bulunuyor. 


Rezidans hizmeti sunuyor…


VIA PORT Houses&Suites sakinleri concierge hizmetleri, anlaşmalı mağazalarda indirim, 7/24 call center, VIP transfer servis hizmeti, alışveriş servisi, gayrimenkul yatırım danışmanlığı, profesyonel sağlık danışmanlığı, ambulans hizmeti, veterinerlik danışmanlık hizmeti ve 10-100 kişi arası özel davet hizmetlerinden faydalanabilecekler. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder