7 Mayıs 2012 Pazartesi

Soyak İzmir İzmir projesi 18 Mayıs'ta görücüye çıkıyor !

Türkiye'nin en büyük  emlak haber sitesi Emlak Kulisi ' nin haberine göre ;  

İstanbul ve İzmir'de bir çok başarılı proje imza atan Soyak, İzmir'de yeni bir projeye daha başlıyor. Soyak İzmir İzmir adı verilen projede ön satışlar başladı. Projenin lansmanı 18-19 Mayıs'ta yapılacak. 
Soyak İzmir İzmir projesi; havası, denizi, toprağı ve güneşiyle her mevsim farklı güzellikler sunan İzmir Urla Zeytinalanı'nda yükselecek.
 
Toplam 218 villadan meydana gelen Soyak İzmir İzmir projesinde şu an 86 villa satışta. 5 katlı villa tipi bloklardan oluşan projede 4 ayrı dekorasyon seçeneği bulunuyor. Bu seçeneklere; Hava, Su, Ateş, Toprak adı verildi. 
 
Satışı ofisi hazır durumda olan Soyak İzmir İzmir projesinde 3 tane örnek villa hazırlandı. Projenin sosyal alanlarının bulunduğu Club House'un yapımı tamamlandı. Ev sahipleri ücretsiz olarak Club House bölümünde yer alan sosyal olanaklardan yararlanabilecekler. Projede belirli bir ücret karşılığı rezidans hizmetleri sunulacak. 
 
Soyak İzmir İzmir projesinde villaların tamamı bahçe alanı ve terasa sahip. Villaların alanları 137 metrekare ile 450 metrekare arasında değişiyor. Ön satış aşamasında olan villaların fiyatları 778 bin TL'den başlıyor. Peşin ve banka kredili alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor. Ayrıca yüzde 25 peşinatla senet yapılabiliyor. 
 
Soyak İzmir İzmir projesinde ilk etap teslimleri Mayıs 2013'te, ikinci etap teslimleri Aralık 2013'te, üçüncü etap teslimleri Mayıs 2014'te yapılacak.
 
Soyak, İzmir'de Soyak Mavişehir, Soyak Evreka, Soyak Olimpiakent, Soyak Yenişehir, Soyak Siesta projelerini inşa etti. Yapımcı firma İstanbul'da Soyak Soho, Soyak Park Aparts, Soyak Evostar, Soyak Bahçe&Bahçe projelerinin inşaatına ve satışlarına devam ediyor. 
 
444 0 795
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder