9 Nisan 2012 Pazartesi

Novatrium Residence projesine başlıyor !

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi Emlak kulisi ' nin haberine göre ;

 
Beylikdüzü ve Esenyurt bölgesinde bir çok proje hayata geçirmiş olan Babacan Yapı, Beylikdüzü'nde yeni bir projeye başlıyor. Beylikdüzü’nde Crown Tower’ın hemen yanındaki arazi üzerinde yükselecek olan yeni projeye Novatrium Residence adı verildi. Ön satışları başlayan projede 52 konutun satışı tamamlandı. Projeye Babacan Yapı'dan ev almış olan müşteriler ilgi gösterdi.
 
285 konutluk Novatrium Residence projesinin inşaatına başlandı. 7 farklı konut tipinin bulunduğu Novatrium Residence projesi 17 katlı tek blokta yükseliyor. Projede teslimler 18 ay sonra yapılacak. Stüdyo, 1+1 ve 2+1 ünitelerden oluşan projede metrekare birim fiyatı 1.600 TL'den başlıyor. Novatrium Residence projesinde yüzde 25 peşinatla 40 ay sıfır faizle vade yapılıyor.
 
Novatrium Residence, Beylikdüzü'ne ve Bahçeşehir'e giden yolların kesişim noktasında bulunuyor. Alışveriş merkezlerine, hastanelere, metrobüse sadece 500 metre uzaklıkta bulunan Novatrium Residence projesi E-5 ve E-6 bağlantı yolu üzerinde yükseliyor. Projede Türk hamamı, sauna, spa hizmetleri bulunacak. Şık bir lobi bulunacak olan projede daire sahiplerine concierge hizmeti ve vale hizmeti sunulacak. 
 
444 20 14
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder