6 Mart 2012 Salı

EA İnşaat Kartalkule'de metrekaresi 4 bin 500 TL'ye!

Mimar Ömer Çamoğlu tarafından tasarımı yapılan Kartal kule projesi, EA İnşaat imzası taşıyor. Kartal ilçesinde yükselen projede Adalet Sarayı'na oldukça yakın bir konumda
 
Tamamı güney cepheli tek bloktan meydana gelen bir ofis projesi olan Kartal kule, 205 adet ofisten meydana geliyor. Kartal şeklinde tasarlanan tek blok halinde yükselen projede ofislerin alanları 55 metrekare ile 800 metrekare arasında değişiyor. Tavan yüksekliği 4 metre olan projede 6. kattan itibaren deniz ve Adalar manzarası izlenebiliyor. 6. kat normal bir blokta 11. kata tekabül ediyor. Projede ofislerin metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL ile 6 bin 500 TL arasında değişiyor. Orta katlardaki ofislerin metrekare birim fiyatı ise 5 bin 500 TL olarak belirlendi. Şu an satışta olan ofislerin fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. Bu ofis 65 metrekare büyüklüğe sahip. EA İnşaat bünyesinde 48 aya kadar vade uygulanabiliyor. Peşinat oranı yüzde 50 civarında olduğunda sıfır faizle taksit yapılabiliyor.
 
Dünyanın en büyük adliyesi Kartal Adalet Sarayı'nın yanı başında hayata geçirilen Kartal Kule projesinde aidatlar benzer projelere göre daha uygun olacak. Aidatların 200 TL ile 250 TL aralığında olması bekleniyor. Rezidan hizmetleri sunulacak olan projede kapalı otopark alanlar mevcut durumda. 2013 yılında teslimlerin başlayacağı Kartal Kule Ofis projesinde akıllı bina sistemi, dijital arşivleme alt yapısı ve fiberoptik sistemi bulunuyor. 
 
Kartal Kule'de sunulan hizmetler arasında; lostra salonu, kuaför, kütüphane, hobi odaları, copy center, vale parking, adliye sarayına kesintisiz shuttle servisi, eczane ve banka ATM'lerinin yanı sıra özel acil sağlık, terzi, kuru temizleme yer alacak.
 
Kartal kule projesi TEM’e 5 dakika, Sahilyoluna 2 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 10 dakika mesafede bulunuyor. Kartal Kule projesi Avrupa Gayrimenkul Ödülü sahibi bir proje. 
 
444 26 01
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder